Авторизованный курс CHFI | Computer Hacking Forensic Investigator

У навчальному центрі компанії ISSP, в вересні 2015 року вперше в Україні буде проведено найбільш прогресивний курс у світі, від компанії EC-COUNCIL — CHFI| Розслідувач кримінальних комп’ютерних злочинів (Computer Hacking Forensics Investigator). CHFIv8 — це детальний методологічний підхід до комп’ютерної експертизи та аналізу фактичних даних. Це комплексний курс, що охоплює основні сценарії судового розслідування, і дозволяє слухачам отримати практичний досвід роботи, що основана на різних методах судово-медичної експертизи та стандартних інструментах, що необхідні для успішного виконання судово-медичної експертизи без застосування комп’ютера.
Протистояння між корпораціями, урядами та країнами вже не ведуться за допомогою фізичної сили. Кібер-війна почалася та її наслідки можна побачити у повсякденному житті. З появою складних кібер-атак, потреба в навчанні за передовими програмами курсів з кібербезпеки та розслідування є зараз найнеобхіднішим завданням. Якщо ви або ваша організація вимагає знань і навичок щодо виявлення, відстеження, а також притягнення до відповідальності кіберзлочинців, то цей курс для Вас. Цей курс допомагає слухачам, досягти успіху у пошуку цифрових доказів, обробки та їх аналізу в рамках судової експертизи. Ці отримані навички дадуть змогу успішно розслідувати різні типи інцидентів безпеки, такі як виток даних, корпоративне шпигунство, внутрішні загрози та інших складні випадки, пов’язані з комп’ютерними системами.
Цільова аудиторія:
Програма CHFI призначена для всіх ІТ-фахівців, що працюють з системами інформаційної безпеки, комп’ютерної судово-медичної експертизи, та реагуванням на інциденти.
ПОСПІШАЙТЕ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ В ГРУПУ ТА ОТРИМАТИ УНІКАЛЬНІ ЗНАННЯ, ЩО БУДУТЬ ПІДТВЕРДЖЕНІ МІЖНАРОДНИМ СЕРТИФІКАТОМ!
Деталі за телефоном: +38 044 237 03 66 або за e-mail: uatrainings@isspgroup.com
До зустрічі в УЦ ISSP!

chfi-training-in-gurgaonchfi-new

Pin It

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.